RISE

Andraž Gavez – Kako mi je uspelo? Od ideje do dobička

SREDA, 12.2.2020 ob 18.00

We can do it! Uspešen podjetnik Andraž Gavez nas bo popeljal skozi svojo podjetniško zgodbo z motivacijskim govorom, po katerem ne boš več dvomil/a ali se podati na podjetniško pot!

Si se kdaj spraševal o pomembnosti “tajminga” v podjetništvu? V katerih panogah so dobre marže? Kako postaviti ceno svojim produktom? Kako iti čez celotno pot od ustanovitve podjetja do prvih dobičkov? Kako postati eden izmed najprepoznajvnejših mladih podjetnikov v Sloveniji?

Andraž Gavez je 29-letnik, ki se je že pri osemnajstih letih podal v podjetniške vode. Njegova ideja, vztrajnost in želja po nečem drugačnem so ga pripeljale do uspešne čokoladne spletne trgovine Mojačokolada.si, ki ponuja izdelavo čokolad po meri. Mojačokolada.si je postala eno izmed bolj prepoznavnih spletnih blagovnih znamk v Sloveniji. Ena izmed njegovih inovacij je 3D-čokolada v obliki Slovenije. Pred kratkim mu je uspel tudi preboj v vse Hoferjeve poslovalnice po Sloveniji. Andraž Gavez in Matej Fajdiga pa sta  ustanovila tudi novo podjetje, Fully je specializirani skladiščni center za spletne trgovine, ki dopolnjuje projekt Mojačokolada.si. Andraž pa aktivno sodeluje tudi na različnih  podjetniških dogodkih, delavnicah, svetovanjih, vodenjih itd. saj želi s svojim znanjem in izkušnjami pomagati še kakšni podjetnici, podjetniku na poti  do prvih rezultatov.

Si v procesu ustanavljanja podjetja ali imaš le še idejo na papirju? Te zanima organiziranje dogodkov? Si že podjetnik na začetku svoje poti, pa se ti je morebiti kje zataknilo?

Potem je to predavanje pravo zate! Od uspešnega podjetnika imaš možnost iz prve roke izvedeti vse, kar te zanima!

Obljubljamo interaktivno predavanje, ki te bo navdušilo. Andraž pa ima na svojih predavanjih rad, da ga udeleženci veliko sprašujejo 😉

SPLOŠNE INFORMACIJE:

Delavnica je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je potrebna prijava na email info@rise.si ali tel. št. 041 76 79 75.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Interreg Europe, P-IRIS.

Nahajamo se na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija, prvo nadstropje (nasproti podjetja Makplast). Na voljo so brezplačna parkirišča.