RISE

Aktualni razpisi v Sloveniji

dogodek_razpis

Ne zamudi rokov za oddajo vlog

E – POSLOVANJE

Bliža se rok za oddajo vlog za nepovratna sredstva v višini do 30.000 € ( oz.70 % investicije), ki jih boste namenili za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, elektronske izmenjave med partnerji, za izdelavo videa, za krepitev kompetenc (usposabljanja) in za digitalizacijo nastopov na sejmih. Ker je vsako leto veliko oddanih vlog, je pomembna višina doseženih točk, na katero vpliva dobra bonitetna ocena ter višji izvoz v letu 2018.
Rok za oddajo vlog je 1.10.2019!
Celoten razpis je objavljen TUKAJ.

PROCESNE IZBOLJŠAVE

Pridobite lahko do 20.000 € , oz. 50 % za stroške zunanjih izvajalcev, ki bodo pripravili usposabljanja in delavnice na temo procesnih izboljšav v vašem podjetju.
Celoten razpis je objavljen TUKAJ.

RAZVOJ IN RAZISKOVANJE

Zadnji rok za prijavo za sofinanciranje razvoja in raziskav inovativnega projekta. Pridobite lahko sofinanciranje do 45%, oziroma od 100.000 € do 300.000 €. Rok za oddajo vlog je 18.11.2019.  Več o razpisu si lahko preberete TUKAJ.

SID BANKA

Financiranje je namenjeno podjetjem vseh velikosti, ki potrebujejo sredstva za razvoj, povečanje raznovrstnosti ali izboljšanje svoje proizvodnje, procesov ali storitev. Glavne prednosti, poleg ugodne obrestne mere, so tudi ročnosti (do 9 let) in moratoriji na odplačilo glavnice (do 3 let) ter nižje zahteve pri zavarovanju kredita. Vrednost kredita lahko znaša od 10.000 eur do 10 mio eur, financira pa se lahko tudi do 100 odstotkov upravičenih stroškov. Več o kreditnih shemah TUKAJ.